Cristiano Ronaldo: hans ungdoms eviga hemlighet kostar 24 000 euro

0
16


Den där Cristiano Ronaldo har slutit en evig pakt med skönhet är något vi började misstänka ganska länge. Men hon gillar alltid att känna till knepen för att visa upp strålande hud och en mycket noggrann siluett. Endast på detta sätt är det möjligt att prestera på högsta nivå inom området vid 36 års ålder. Under de senaste timmarna har kungarnas gåva som portugisen har gjort till sig själv kommit fram.

Det är en toppmodern maskin som alltid kan hålla din fysiska kondition i harmoni. Den uppnår detta genom hyperbar syrebehandling, en behandling som kan regenerera skadade muskelvävnader på mycket kort tid och på ett mycket enkelt sätt. Ren teknik i Cristiano Ronaldos tjänst och i utbyte mot 24 000 euro.

Cristiano Ronaldo / Gtres

Jean-Bernard Fabre, specialistläkare, talade om denna teknik i Le Parisien och påpekade mycket fördelaktiga resultat: “Ju mer syre, desto bättre reaktioner, så du kommer att kunna återhämta dig bättre. Frågan om syrgasförsörjning är väldigt viktig när man har fått en reva eller liten muskelskada och man vill återhämta sig eller undvika trötthet.

Cristiano Ronaldo 2022: Ännu en vändning på ditt familjeliv?

Cristiano Ronaldo har avslutat en jul som har varit väldigt krävande för honom. Professionellt har han haft flera matcher att spela för Manchester United. Under de senaste timmarna har den brittiska sportpressen talat om en hypotetisk exit från portugiserna nästa sommar. Allt beror på det dåliga resultatet för hans lag och den tidigare Madridspelarens utmattning av klubbens situation.

Cristiano Ronaldo, i en match med Manchester United.  / Gtres
Cristiano Ronaldo, i en match med Manchester United. / Gtres

Det spekuleras i att om han inte gillade den nya tränaren som kommer i juni så skulle han blanda sig flytta med Georgina Rodríguez och alla hennes barn till en annan plats. Kom ihåg att spanskan är gravid med tvillingar och att det under de kommande månaderna kommer att finnas ytterligare två medlemmar i familjen. Cristiano och hans familj landade i den kalla brittiska staden i augusti förra året i vad som verkade vara en idyllisk hemkomst, men det finns de i England som ser att denna etapp kan ha ett utgångsdatum: “Han trodde att allt skulle bli bättre. Han är en vinnare och vill höja troféer, så vem som än är nästa tränare är nyckeln för att han ska kunna bestämma sitt nästa drag”, har de publicerat i Daglig post.

När det gäller din partner kommer denna januari att vara nyckeln eftersom nästa dag 27 kommer att släppas Jag är georgina, kändisens första verklighet. Den kan ses på Netflix och den kommer att visa den mest personliga sidan av Huesca. Huvudpersonen visar allmänheten sina mest okända aspekter: mammans och partnern till en av de bästa fotbollsspelarna genom tiderna som portugisen. Som om det inte vore nog berättar han de mest intima ögonblicken av sina resor, sina familjehändelser och hur hans dag till dag ser ut.

Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here